29.4.11

Äitienpäiväksi lahjoja

Nyt on aika hankkia äidille maistuvat/ ihanat lahjat.

Meiltä löydät hyllystä Avonin kosmetiikkatuotteita, Rapion myllyn jauhoja, ryynejä & suurimoita ja Mokkamestarien teet/ kahvit.

Hoidoistamme saa ostettua lahjakortteja, joten sinä myös kiva hemmottelulahja äidille.

Hinnat eivät päätähuimaa! Rapion myllyn tuotteet ovat 2-3,50€/pussi, Avonin kosmetiikka noin 4-17€ (löytyy mm. suihkugeelejä, shamppoita ja hoitoaineita, ihon hoitoa, kasvojen hoitoa, huulikiilteitä, ripsivärejä, jakojenhoitotuotteita, käsi- ja vartallovoitetita jne.) Teet ja kahvit 5-7€ ja tietysti ihanat Vaapukan saippuat 3-8€.

Aromaterapiaa

Vielä olisi mahdollisuus saada aromaterapiahierontaa harjoitushoitojen hinnalla... Aromaterapeuttimme valmistuu toukokuun puolivälissä, jonka jälkeen hänen hoitonsa siirtyvät normaali hintaisiksi. Siispä nyt kokeilemaan edullisesti!

26.4.11

Nyt ne ovat auki...uudet liikatilamme

Tänään virallisesti uusissa tiloissa ekaa päivää :) Huomenna vielä viimeiset tavarat pois vanhalta firmalta ja siitä se lähtee. Vapun jälkeen tarjoamme avajaiskahvit, mutta nyt jo tarjouksia mm. maustekahvit alennuksessa. Ensi viikolla myös hoidoista tarjous: Varaa hoito ensi viikolla ja ota hoito tietylle ajalle kesäkuuta, niin saat alennusta :) Mutta tästä vapun jälkeen enemmän tietoa.