22.3.11

Edelleenkin aulaa/ myymälää

Vastakkaisella seinällä ovat Mokkamestareiden teet- ja kahvit, Rapion myllyn tuotteet sekä reilunkaupan ja Luomutuotteet (mm. täysjyväspagetit, puuhapete-pastat, simpson-pastat, ruususuola, reilunkaupan sokeri, Clipper:n teet jne. ) Niistä tulee tänne kuvia myöhemmin, kunhan saan laitettua kaikki tuotteet hyllyyn) Tällä hetkellä myös osa tuotteitsa on vielä vanhalla liiketilallamme, koska uusiin tiloihin pääsee ostoksille vasta pääsiäisen jälkeen)
OLETHAN HUOMANNUT, ETTÄ VANHALLA LIIKETILALLAMME ON MUUTTOMYYNTI!!!

Muuttomyynnissä on vielä jäljellä: lattelaseja, "drinkkilaseja", muutamia kuppeja ja lautasia, paljon koruja ja kortteja, yksittäisiä Partyliten käytettyjä somisteita ja esittelykäytössä olleita kynttilöitä (polttamattomia), terraario, lasten leluja, iso tietokonepöytä, joka oli asiakaskoneillamme...

Ikean tuotteita: lasten MATA, ateriasettejä 2kpl(vihreä sammakko), Antilop syöttötuoli (valkoinen, muovinen), LÄTT (lastenpöytä + 2 tuolia) 2 sarjaa, Billy kirjahylly (Leveys: 80 cm Syvyys: 28 cm Korkeus: 202 cm ) Värinä kirjahyllyssä valkoinen, jossa mustalla "sarjakuvapainatus", erikoiserä, ei nyt ikealla myynnissä), 1kpl Vika amon pöytälevy (valkoinen, + vika jalat, Pituus: 200 cm Leveys: 60 cm Paksuus: 3.4 cm ) 2kpl edellinen pöytä, mutta säädettävät "pukkijalat" (huom! Tämän tiskinäolevan pöytäryhmän voi varata, mutta sen voi noutaa vasta 10.4 jälkeen)

Jysk:n Jonas pöytäryhmä + 4 tuolia. Värinä kahvi. Pöydät ovat loistokunnossa, mutta tuoleissa on koko "eliniän" ollut ongelmia, eli niitä on tuettu ruuveilla. Jysk:n on myös käyty valittamassa asiasta, koska tuoleissa on selvä rakennevirhe (ei ole tuettu tuolinjalkoja kuin sivusuunnasta), joten me olemme itse parannelleet niitä. (jos katsot Jysk:n kuvaa, niin meillä on tuoleissa myös 2 ruuvia jalkojen etupuolella) NÄMÄ PÖYTÄRYHMÄT VOI VARATA, NOUTO 10.4 jälkeen.

Suurin osa tavaroista on ostettu lokakuussa 2009. Terraario on vanhempi! Muuttomyynti päättyy viikolla 15 eli enää ei ole paljon aikaa jäljellä!


2 comments:

  1. syöttötuoli on myyty, samoin yksi iso pöytä (se jossa on vika-jalat.) Ensi viikolla meille tulee myyntiin myös atk-pöytä sekä atk-puolen vastaanottopöytä. 12.4 loppuu muuttomyynti eli vielä ois edullisia maustekahveja sekä huonekaluja + muutamia astioita

    ReplyDelete
  2. Anonymous26.4.11

    onko jonas-ruokaryhmää enää jäljellä? :) Millä hinnalla lähtisi?

    ReplyDelete