22.3.11

sny:n paketti

Eilen illalla postilaatikossa odotti kiva oranssinsävyinen sny:n paketti. Paketista löytyi alpakkalankaa (en ole ennen neulonutkaan siitä, joten täytyy testata), Salmiakkisulkaata (menee varmaan jo tänään :) tuskin maltan kauaa odottaa sen syömistä),   Kissamagneetti ja kissakortti. Paketti osoitti myös, että sny:ni on taitava neuloja. Voi kun joskus itsekin osaisin noin tasaista jälkeä tehdä :) Kiitos paketista!

Uuden liiketilamme näkymiä:
hoitohuone, jossa teemme kuumakivi- ja yrttinyyttihoidot, aromaterapiat, suklaahieronnat jne.

Avon:n hyllykkö


Myymälämme Avon-hylly, jossa myynnissä shampoita, hoitoaineita, voiteita, kasvojenhoitotuotteita, suihkugeelejä, vartalospraytä... Meiltä löytyy myös poistokori, jossa on yksittäisiä Avonin tuotteita sekä esittelykäytössä olleita (kerran tai kaksi käytettyjä tuotteita)

Huom! Jos kaipaat lisäansiota tai haluat tilata itsellesi isompia eriä Avon tuotteita, niin kauttani saa kauneuskonsulttitunnukset. Laita rohkeasti sähköpostia: vaapukka(at)vaapukka.fi, niin kerron enmmän. Avonilla ei ole mitään aloitusmaksuja tai aloituspaketteja, jotka pitäisi itselleen lunastaa.


Aulatilaamme

Tästä puuttuuu vielä sohva ja matot, mutta kiva tapetti näkyy :) Ja huomatkaa kuinka hyvin on lattiavahattu, ihan kiiltää. Edellinen vuokralainen ei saanut edes siivottua tilaa, joten minä sitten ahkeroin siivota ja remontoida... onneksi nyt on jo loppusuora urakasta menossa.

Edelleenkin aulaa/ myymälää

Vastakkaisella seinällä ovat Mokkamestareiden teet- ja kahvit, Rapion myllyn tuotteet sekä reilunkaupan ja Luomutuotteet (mm. täysjyväspagetit, puuhapete-pastat, simpson-pastat, ruususuola, reilunkaupan sokeri, Clipper:n teet jne. ) Niistä tulee tänne kuvia myöhemmin, kunhan saan laitettua kaikki tuotteet hyllyyn) Tällä hetkellä myös osa tuotteitsa on vielä vanhalla liiketilallamme, koska uusiin tiloihin pääsee ostoksille vasta pääsiäisen jälkeen)
OLETHAN HUOMANNUT, ETTÄ VANHALLA LIIKETILALLAMME ON MUUTTOMYYNTI!!!

Muuttomyynnissä on vielä jäljellä: lattelaseja, "drinkkilaseja", muutamia kuppeja ja lautasia, paljon koruja ja kortteja, yksittäisiä Partyliten käytettyjä somisteita ja esittelykäytössä olleita kynttilöitä (polttamattomia), terraario, lasten leluja, iso tietokonepöytä, joka oli asiakaskoneillamme...

Ikean tuotteita: lasten MATA, ateriasettejä 2kpl(vihreä sammakko), Antilop syöttötuoli (valkoinen, muovinen), LÄTT (lastenpöytä + 2 tuolia) 2 sarjaa, Billy kirjahylly (Leveys: 80 cm Syvyys: 28 cm Korkeus: 202 cm ) Värinä kirjahyllyssä valkoinen, jossa mustalla "sarjakuvapainatus", erikoiserä, ei nyt ikealla myynnissä), 1kpl Vika amon pöytälevy (valkoinen, + vika jalat, Pituus: 200 cm Leveys: 60 cm Paksuus: 3.4 cm ) 2kpl edellinen pöytä, mutta säädettävät "pukkijalat" (huom! Tämän tiskinäolevan pöytäryhmän voi varata, mutta sen voi noutaa vasta 10.4 jälkeen)

Jysk:n Jonas pöytäryhmä + 4 tuolia. Värinä kahvi. Pöydät ovat loistokunnossa, mutta tuoleissa on koko "eliniän" ollut ongelmia, eli niitä on tuettu ruuveilla. Jysk:n on myös käyty valittamassa asiasta, koska tuoleissa on selvä rakennevirhe (ei ole tuettu tuolinjalkoja kuin sivusuunnasta), joten me olemme itse parannelleet niitä. (jos katsot Jysk:n kuvaa, niin meillä on tuoleissa myös 2 ruuvia jalkojen etupuolella) NÄMÄ PÖYTÄRYHMÄT VOI VARATA, NOUTO 10.4 jälkeen.

Suurin osa tavaroista on ostettu lokakuussa 2009. Terraario on vanhempi! Muuttomyynti päättyy viikolla 15 eli enää ei ole paljon aikaa jäljellä!